Никъде не съм се местила! Това сподели Маргарита Хранова по повод

...
Никъде не съм се местила! Това сподели Маргарита Хранова по повод
Коментари Харесай

Марги Хранова бясна, опроверга нови слухове

" Никъде не съм се местила! "  Това показа Маргарита Хранова във връзка слуховете, че се е преместила да живее отвън София.

" Да, имам къща в Брезник, само че не съм се преместила да пребивавам там! ", съобщи изрично Хранова.

Изпълнителката на " Устрем " се чуди на новите спекулации по неин адрес. Тя нееднократно е споделяла, че обича да върви понякога в дома си отвън столицата, само че никога не живее непрекъснато там. Твърденията, че на село се живее по-евтино, също изумяват Хранова.

" Изобщо не е по-евтино да се живее там! Всичко, което се продава там, е със сериозна надценка. Пазарувам, преди да отида в Брезник, и върша параленост. Последно за Нова година бяхме там, тъй като този път не работих ", добавя още Марги.

Тя разкрива, че къщата й има построено парно на пелети, само че зимата по никакъв начин не е уместно за престой, написа " Марица ". Причината е, че когато къщата не е населявана, отоплението става много мъчно. Естрадната легенда чака с неспокойствие пролетта и лятото, когато се събира в Брезник дружно със свои близки, другари и семейство.

" Не си представям да пребивавам на село, градски човек съм. Не виждам нищо неприятно, в случай че някой реши да се изнесе. Брезник е близо до София, само че не знам... Когато в един миг реша, че ми е шумно и натоварено, не ми пречи да отида. Но да пребивавам непрекъснато, не желая! ", безапелационна е Хранова.

Тя се изумява по какъв начин някой си разрешава да спекулира с размера на пенсията й.

" Не ми е ясно и по какъв начин схващат какъв брой ми е пенсията. Да не би да получават информация от Национален осигурителен институт?! Пенсиите не са ни огромни, само че колкото - толкоз! Дано да не се постанова в никакъв случай да оставаме единствено на пенсия. Пандемията ни утрепа бизнеса, унищожи ни всички инициативи и изяви, срещи с аудитория. Надявам се на по-добри времена ", добавя още именитата певица.

" Съвсем скоро ще излезе нов албум, по музика на Иван Кръстев, един прелестен композитор от Варна. Изпяла съм към този момент 14 негови песни, албумът е авторски, множеството текстове и музика са негови. Любимата ми ария може би е " Мелодия за двама ", разкрива за идните си музикални планове Марги Хранова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР